Ugrás a tartalomra
 

Jelentkezés a tanítási gyakorlatokra

Tisztelt Hallgatók! 

A Tanárképző Központ felhívja a figyelmüket arra, hogy a szaktárgyi tanítási és az összefüggő egyéni iskolai gyakorlatokra a jelentkezési határidő a Neptunban változatlanul: 2020. március 18. 17 óra.  

Kérjük, hogy azok a hallgatók, akik ebben érintettek, és még nem tették meg, adják le a jelentkezési kérvényüket a Neptunban. A gyakorlatok jelentkezésével kapcsolatos információkat a honlapunkon is olvashatják: 

Szaktárgyi tanítási gyakorlat
Összefüggő egyéni iskolai gyakorlat 

Aösszefüggő egyéni iskolai gyakorlattal kapcsolatos, 2020. március 17-től életbe lépő változás a következő:

Ha a 2020/2021-es tanévben induló összefüggő egyéni gyakorlatra jelentkeznek, és nem az ELTE partneriskolájában szeretnék végezni a gyakorlatot, nem kérünk az iskolától befogadónyilatkozatot, sőt külön egyéni kérvényt sem kell írniuk ímélben. Elegendő a Neptun-kérvényt kitöltve leadni. Kérjük, hogy a megjegyzésben jelezzék a javasolt intézmény nevét, címét, valamint azt, hogy az iskola nem az ELTE partneriskolája. A Tanárképző Központ egyeztet az iskolával és a szakmódszertanos oktatókkal.

ELTE-partneriskolák. 

Ha valaki az ELTE partneriskolájában szeretné végezni az összefüggő egyéni iskolai gyakorlatot, akár Budapesten, akár vidéken, akkor sem kérünk egyéni kérvényt leadni, elegendő a Neptun-kérvényt kitölteni. 

Tisztelettel: 

A Tanárképző Központ munkatársai