Meghívó tematikus foglalkozásra

2024.04.10.
Meghívó tematikus foglalkozásra

Szeretettel várunk minden tanári szakos hallgatót, módszertanos oktatót, gyakorlóiskolai vezetőtanárt és partnerintézményi pedagógust a Digitális nagyköveti program első tematikus foglalkozására.

A foglalkozás vezetője: Baditzné dr. Pálvölgyi Kata

A foglalkozás helye: MS Teams, az értekezlet linkjét a képzés előtti napon küldjük a regisztrált érdeklődők számára

A foglalkozás időpontja: 2024. április 24. (szerda) 8:30‒10:00

A foglalkozás címe: Mesterséges intelligencia alkalmazása a nyelvoktatásban: szöveggondozás, feladatgyártás, tesztelés a mesterséges intelligenciával

A foglalkozás rövid leírása: A műhely során először a szöveggenerálásra alkalmas chatbot típusú programokat szemlézzük, belekóstolva a "prompt engineering" művészetébe, majd olyan platformokat tekintünk át és próbálunk ki, amelyekben beépített mesterséges intelligencia segítségével sok energiát spórolva gyárthatunk igényeinkre szabott feladatokat. Szót ejtünk az autonóm tanulásról és a kutatómunkához használható lehetőségekről is. A tudásmegosztó műhely során a hallgatók maguk is folyamatosan kipróbálhatják a felületeket. 

Jelentkezés: https://forms.office.com/e/K39KWEP1rW?origin=lprLink

A résztvevők tanúsítványt kapnak a workshopon való részvételről. A Digitális nagyköveti programról itt találhat bővebb információt.